II.Türk Toplumu Sanat Sergisi

Yazıcı-dostu sürüm

Faaliyet Adı: Gelin Sanatla Buluşalım

Yer: Londra Yunus Emre Enstitüsü

Ülke / Şehir: İngiltere / Londra 

Tarih: 27 Ocak-17 Şubat 2020

Saat: 19:00

Faaliyet Hakkında Kısa Bilgi:

T.C. Londra Başkonsolosluğu ve Londra Yunus Emre Enstitüsü tarafından Birleşik Krallık’ta yaşayan Türklerin sanat eserlerinden oluşan İkinci Türk Toplumu Sanat Sergisi, 27 Ocak –17 Şubat 2020 tarihleri arasında Londra’da düzenlenecektir.

İlk etkinliğiyle büyük ilgi uyandıran ve bu yıl da merakla beklenen serginin amacı, Birleşik Krallık’ta yaşayan amatör ya da profesyonel Türk sanatseverlere, eserlerini sergilemeleri için bir fırsat tanımak ve onların buluşmalarına yardımcı olmaktır. Ayrıca bu sergi ile sanatseverler arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi ve tecrübe paylaşımının artırılması da hedeflenmektedir.

Sanatçılar sergiye en fazla üç eserle başvuru yapıp katılabileceklerdir. Katılım için son başvuru tarihi 20 Aralık 2019 olup eserlerin başvuru formlarıyla beraber Londra Yunus Emre Enstitüsüne postalanması ya da elden teslim edilmesi gerekmektedir. Seçilen eserler 10 Ocak 2020 tarihinde açıklanacaktır.

Başvurular, T.C. Londra Başkonsolosu Sayın Çınar Ergin, Londra Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Dr. Mehmet Karakuş ve Britanya’da yerleşik sanatçılardan oluşan Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve kabul edilenler belirtilen tarihlerde Londra Yunus Emre Enstitüsünde sergilenecektir.

Başvuru ve daha fazla bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Telefon: 0207 387 3036

E-mail: londra@yee.org.tr 

Adres: 10 Maple Street W1T 5HA