İşkodra'da Sağlıklı Yaşam Söyleşisi

Yazıcı-dostu sürüm

Türkiye Cumhuriyeti tarafından 3 aydan kısa bir sürede inşası tamamlanarak en modern tıbbi cihazlarla tefrişatı yapılıp 21 Nisan 2021 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Türkiye-Arnavutluk Dostluk Hastanesi'nin personeli Türk hekimlerimiz ile “Sağlıklı Yaşam” söyleşi dizisinin ilki gerçekleştirildi.

İşkodra Yunus Emre Enstitüsü tarafından 3 Şubat 2022 tarihinde düzenlenen “Sağlıklı Yaşam”-1 söyleşimizde Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Çiçek, Genel Cerrahi Uzmanı Uzm. Dr. Metin Mercan ve Üroloji Uzmanı Uzm. Dr. Ahmet Serdar Teoman konuşacı olarak katıldı.

 

DOĞAL BESLENMENİN SAĞLIK ÜZERİNDEKİ ETKİSİ KONUŞULDU

Sağlık uzmanları, doğal beslenmenin sağlıklı yaşam üzerindeki etkileri, sık görülen hastalıklar ve yapılması gerekenler, yanlış bildiğimiz acil müdahalelerin hakkında yaptıkları bilgilendirmeler sonrasında  katılımcıların sorularına yanıt verdiler.

Konusunda uzman oldukları hastalıkların koronavirüsten etkilenme şekilleri ve virüs ile bağlantıları konusunda bilgi veren hekimler, tedbirler ve dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgilendirme yaptı.

İşkodralıların yoğun ilgi gösterdiği etkinlik ikramlar ile son buldu.

Diğer Etkinlikler

Meksika'nın başkenti Mexico City'de Yunus Emre Enstitüsü (YEE) koordinesinde "Türkiye-Meksika Medya...

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da, Yunus Emre Enstitüsü tarafından Türk ve Sırp gazetecilerin bir...

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) ile Priştine Yunus Emre Enstitüsü (YEE) iş birliğinde Kosova’nın başkenti...

Yunus Emre Enstitüsü, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılında dünyanın dört bir yanında Türkçeye gösterilen yoğun...