Moskova Yunus Emre Enstitüsünde Öğrenci Günleri Etkinlikleri

Yazıcı-dostu sürüm

Moskova Yunus Emre Enstitüsü, Türkçe kurslarına katılan öğrenciler için sanat etkinlikleri, piknik programı ve bilgi yarışmasının olduğu Öğrenci Günleri Etkinliği düzenledi. 25-27 Haziran 2021 tarihlerindeki programda öğrenciler, yeteneklerin sergilendiği keyifli etkinliklere katıldı.

Moskova Yunus Emre Enstitüsü, 25-27 Haziran 2021 tarihleri arasında Öğrenci Günleri Etkinlikleri gerçekleştirdi.

Öğrenci Günleri Etkinliklerinin ilk bölümü, Türkçe kursiyerlerimizin bir araya gelerek hazırladığı gösterilerin yer aldığı etkinlik; danslar, şarkılar, şiirler, çeşitli sahne performansları ve sürpriz hediyelerle renkli görüntülere sahne oldu.

Programın açılış konuşmalarını, T.C. Moskova Büyükelçiliği Müsteşarı Zeynep Savaş ve Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Ömer Özkan gerçekleştirdiler. Gerçekleştirilen gösterilerin ardından misafirlerimize Türk mutfağından ikramlarda bulunuldu.

PİKNİK PROGRAMI VE BİLGİ YARIŞMASI

Öğrenci Günleri Etkinliklerinin ikinci bölümünde ise piknik programı gerçekleştirildi. Her bir anının eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olduğu programa, tam bir şenlik havası hakimdi. Moskova’nın en güzel doğal alanlarından olan Serebriyaniy Bor bölgesinde gerçekleştirilen etkinlikte kursiyerler; oyunlar, şarkılar, yarışmalar, danslar ve mangal ziyafetiyle keyifli bir gün geçirdiler. Etkinlikte gerçekleştirilen bilgi yarışmasında, sıkı bir mücadelenin ardından kazananlar T.C. Moskova Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliğimizin kendileri için hazırlamış olduğu ödüllerin sahibi oldular.

Diğer Etkinlikler

Tunus’ta her yıl Tunus Kültür Bakanlığı himayesinde düzenlenen Bab el-Bahr Ramazan Geceleri Festivaline katılan...

Londra Yunus Emre Enstitüsü, 25 Mart 2024 tarihinde St. Mary's Islington'da bir kez daha unutulmaz bir akşam düzenledi...

Bosna Hersek'in Mostar şehrinde bulunan Yunus Emre Enstitüsü (YEE) kültür merkezinde 27 Mart 2024...

Çin'in başkenti Pekin'deki Yunus Emre Enstitüsünde Çinli çocukların katıldığı yaratıcı resim atölyesi...